Inženjering

Priprema projekta

FAZA PRIPREME PROJEKTA obuhvata studije koje se izvode pre početka samog planiranja (analizu područja, poštovanje faktora koji utiču na lokaciju, itd.). Još pre idejnog rešenja objekta potrebno je jasno definisati koliki će biti budžet pa se tek onda može pristupiti planiranju i realizaciji. Prilikom razmatranja idejnog rešenja objekta, investitor je taj koji projektantu treba da objasni kako i šta hoće, svoje želje i potrebe, koje se moraju uzeti u obzir i uvrstiti u koncept objekta uz ostale faktore.

GPSVETA-TROJICA-Inzenjering

Priprema realizacije

FAZA PRIPREMA ZA REALIZACIJU sastoji se od pripreme sve neophodne dokumentacije za dobijanje građevinske dozvole i drugih rešenja u okviru PZI. Ovaj deo priprema za gradnju je presudan, jer tada tražite izvođače, organizujete tok radova na gradilištu. Precizira se i vremenski okvir izgradnje. Ključno u ovoj fazi je dobijanje građevinske dozvole i potpisivanje ugovora sa izvođačima za početak izgradnje. Neophodno je biti svestan da je vreme novac, zbog čega je važno da se što preciznije prouče rokovi i raspoloživo vreme za podizanje objekta.

Realizacija projekta

U FAZI REALIZACIJE PROJEKTA stvari koje su do tada bile na papiru pretvaraju se u stvarnost. Počinju građevinski radovi. Prvo počinju iskopavanja, a u slučaju rekonstrukcije/obnove, rušenje. U kasnijoj fazi postavljaju se temelji i zidovi, mašinske, elektro i vodovodne instalacije. U ovom delu objekt se iz sastavnih delova pretvara u dom. Građevinski inženjering u ovom procesu, pored organizacije poslova, podrazumeva i kontrolu pojedinih izvođača. Takođe su zaduženi za predaju završnog izveštaja i upotrebnu dozvolu prilikom predaje objekta krajnjem korisniku.

Posedujemo licence

Vršimo nadzor

Odgovoran izvođač

KADA GRADNJA POSTANE UŽITAK

Pouzdan partner od ideje do realizacije

Sveobuhvatno preuzimamo i vodimo zahtevne građevinske projekte kroz sve faze – od izrade projektne dokumentacije do nadzora teških i završnih građevinskih radova. Veliki broj realizovanih  projekata i veliki broj zadovoljnih klijenata koji se se uverili da dobro poznajemo svoj posao.

Stambena zgrada - Novakova ulica, Voždovac

VIŠE OD 3 DECENIJE U GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI

Građevinsko preduzeće Sveta Trojica prisutno je već više od tri decenije u građevinskoj industriji

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

30 godina postojanja

Stručnost i Ljubaznost

Izgrađeno više od 70.000 m2