projektovanje

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Nudimo izradu idejnih projekata, projekata za dobijanje građevinske dozvole, projekata za realizaciju izgradnje, projekata za dobijanje upotrebne dozvole.

Za Vas izrađujemo kompletnu projektnu dokumentaciju, kako za stambene objekte tako i za veće poslovne ili industrijske objekte. Kontaktirajte nas za ponudu.

Stručnost i Ljubaznost

Izgrađeno više od 70.000 m2

Porodične kuće

Poslovni objekti

Rekonstrukcija

Porodična kuća

Novogradnja

Individualna rešenja

U svakom slučaju, nastojimo da uspostavimo blisku saradnju sa našim kupcima. Kao deo evoluirajućeg procesa naš tim će pažljivo proučiti vaše želje, uzeti u obzir ideje i koncepte i detalje, kako bismo mogli što bolje implementirati inovativna rešenja. 

Idejni projekat

Naša arhitektura kreativno rešava složene rasporede i pruža praktične i pametne dizajne koji maksimiziraju prostor do njegovog punog potencijala.

Poslovni objekat

Izgradnja

Poslovni objekat

Izgradnja

Izvođenje radova

Kvalitet i uspešnost su vaš izbor. Završetak projekta u planiranom roku i sa procenjenim troškovima i kvalitetom.

REKONSTRUKCIJA POSTOJEĆIH

Nudimo renoviranje, rekonstrukciju i adaptaciju stambenih i poslovnih objekata individualnim fizičkim licima ili  investitorima.

Porodična kuća

Rekonstrukcija

Želite Da Se Konsultujete Pre Odluke?

Izbor pravog poslovnog građevinskog partnera  može biti prvi i najvažniji korak za Vaše uspešno izvođenje projekta.

Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da besplatno dobijete sve relevantne informacije i odgovoriće Vam na sva pitanja i nedoumice s kojima se suočavate pre nego što donesete konačnu odluku.

Nakon razgovora sa nama znaćete kakve su sve mogućnosti na tržištu, a takođe ćemo vas upoznati sa svim nedostacima koje biste trebali izbegavati.

VIŠE OD 3 DECENIJE U GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI