VB

VRNJAČKA BANJA

U Vrnjačkoj Banji, na pedesetak metara od hotela “Jezero” nalaze se novoizgrađene vile Teodora i Katarina, naših ruku delo. Ova dva objekta se arhitektonski potpuno uklapaju u ambijent i za njih kažu da su među najlepšim u ovom poznatom turističkom mestu. Teodora i Katarina imaju po 20 luksuznih apartmana, površine od 40 do 50m2.

Ovi moderni apartmani su izgrađeni i opremljeni po najvišim standardima. Svaki apartman poseduje kuhinju, kupatilo, terasu, (bočni stanovi imaju po 2 terase), centralno grejanje i interfon.

Grejanje je nezavisno tako da se temperatura u apartmanu može podešavati prema potrebi. Do apartmana vodi moderno dizajnirano stepenište i centralni hodnik. Sobe su prostrane, svetle i izuzetno funkcionalne. Opremljene su hrastovim parketom i sve imaju terasu. Kuhinje su potpuno opremljene a postoji i mogućnost izmena prema želji kupca. Kupatila su moderna i opremljena svim sanitarnim uređajima.
Vile Teodora i Katarina izgledaju vrlo atraktivno, a kao posebnu pogodnost želimo da istaknemo blizinu hotela Jezero i čuvenih izvora lekovite vode Slatina, Snežnik i Jezero. Luksuzni moderni apartmani i okruženje idealno za život i odmor, to su biseri Vrnjačke Banje, vile Teodora i Katarina.